Kundecase: Auto-Car AS

Tradisjonsrik bilforhandler satser med nye nettsider

Merkeforhandleren, med historikk tilbake til 1976, våger å investere i nye nettsider i det som er en vanskelig tid for bransjen.

Vi har gjennom vårt arbeid med Motorgruppen jobbet med bilbransjen siden 2012, med både nettsider, innloggede kundesider og interne løsninger for effektiv administrasjon.

Derfor var det veldig gøy å også kunne få hjelpe en mindre og frittstående bilforhandler med å skape et godt fundament på nett, som de enkelt kan administrere selv, og som holder alle muligheter åpne for fremtiden.

Det var viktig for oss å finne en kreativ partner med innsikt i vår bransje, som forstod vårt behov for digital formidling av våre produkter og tjenester. Selvklart har en ryddig og oversiktlig prosess fra start til slutt. Løsningene deres er meget fleksible og gjør det enkelt for oss å betjene fortløpende, uten ekstern bistand. Dette er effektivt og tidsbesparende og vi er oppdatert til en hver tid, selv om endringer skjer raskt.
Jarl Helge Venemyr
Daglig leder
-
Auto-Car AS

Auto-Car sin eksisterende nettside var utdatert, manglet funksjonalitet for en effektiv kundeopplevelse, og lenket først og fremst videre til frittstående nettsider for de ulike bilmerkene som Auto-Car tilbyr.

De nye nettsidene er enkle, moderne og mobilvennlige. Sidene viser frem de ulike bilmerkene, henter bruktbilene Auto-Car har tilgjengelig på Finn, støtter tidsstyrte kampanjer, viser frem de ansatte og den rike historien.

Nettsidene administrerer de enkelt selv med publiseringsløsningen Sanity – kåret til den beste publiseringsløsningen av over 700 bedrifter. Vi er stolte av å ha kvalitetsstempelet som offisiell Sanity Agency Partner.

Prosessen

Gjennom mange års erfaring har vi utarbeidet en gjennomprøvd prosess som kan skaleres til å passe både små og store prosjekter.

Med denne prosessen kan våre kunder kjenne seg trygge på at deres behov blir ivaretatt, og at gjennomføringen blir forutsigbar og ryddig.

For Auto-Car ble vi i innledende samtaler med kunden enige om at dette skulle være en nettside med relativt lav kompleksitet. Prosjektet har derfor fulgt en nedskalert versjonen av prosessen vår.

Teknisk løsning

For Auto-Car har vi valgt en teknisk rigg som gir en fleksibel og skalerbar løsning for å bygge moderne og høytytende nettsider.

Her er noen av bestanddelene som utgjør nettstedet:

Vi kan hjelpe din bedrift også!

La oss ta en uforpliktende prat, og se om vi er «en match». :)

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.