Våre kjerneverdier

I Selvklart jobber vi etter verdiene forståelse, tillit, integritet, lidenskap og mot. Vi tror på å bygge sterke relasjoner gjennom dyp forståelse for våre kunders behov. Tillit er fundamentet i alt vi gjør, og vi leverer alltid med integritet.

Vår lidenskap for digital innovasjon driver oss fremover, mens motet vårt sikrer at vi alltid utfordrer status quo for å skape unike løsninger. Dette er verdiene som guider oss på veien fra innsikt til suksess for våre kunder.

Visjon og misjon

Vår visjon er å skape en trygg reise fra innsikt til suksess for våre kunder. Vi tror at nøkkelen til suksess ligger i dyp forståelse og skreddersydde løsninger som møter hver kundes unike behov.

5 av oss i Selvklart rundt et møtebord.
Her ser du f.v. Ine, Jon Petter og daglig leder Eirik – noen av de du kanskje treffer på hvis du kontakter oss. I bakgrunnen ser du roboten vår, som generøst kjører rundt i lokalene våre med godsaker på fredagene.

Vår misjon er å levere helhetlige digitale tjenester som kombinerer brukervennlighet med avansert teknologi, og som gir varige resultater. Vi er dedikerte til å være en pålitelig partner, fra idé til implementering og videreutvikling, og vi strekker oss alltid etter å overgå forventningene.

Hva vi tilbyr

Hos Selvklart er vi dedikerte til å hjelpe bedrifter med å oppnå sine digitale mål gjennom våre tre hovedsatsningsområder. Vi tilbyr en helhetlig tilnærming som sikrer varige resultater og effektivisering av deres virksomhet.

En av våre utviklere som står foran en stor skjerm som viser kodet. I ytterkant ser man 2 av kollegene som ser på presentasjonen.
Aleksander, og de andre utviklerne våre, kan løse de fleste utfordringer!

1. Nettsider og nettbutikker

Vi bygger nettsidene som er kundens ansikt utad. Vi tilbyr to typer nettsider:

  • Klart: Budsjettvennlige nettsider bygget på Sanity og et utvalg standardkomponenter. En fleksibel løsning som gir alle muligheter for fremtidig vekst.
  • Premium: Skreddersydde nettsider med en grundig forprosess, unikt design og avanserte funksjoner. Perfekt for bedrifter som ønsker å investere i et unikt digitalt uttrykk, og som har behov som å integrere mot andre systemer.

2. Systemer og applikasjoner

Effektiviser deres bedrift med våre tilpassede systemer og applikasjoner. Vi utvikler løsninger som forenkler arbeidsprosesser og øker produktiviteten.

3. Forvaltning- og veksttjenester

Sikre varige resultater med våre forvaltning- og veksttjenester. Vi tilbyr:

  • Digital markedsføring
  • Analyse og optimalisering
  • Videreutvikling

Vår ekspertise og grundige prosess gir oss muligheten til å levere løsninger som er både innovative og pålitelige. Vi er små nok til å ha gode personlige relasjoner, og store nok til å levere det meste.

Vår prosess

I Selvklart tror vi på en strukturert og innsiktsdrevet tilnærming for å sikre at vi leverer de beste løsningene for våre kunder. Vår prosess består av flere nøye gjennomtenkte trinn, hver designet for å maksimere verdien og suksessen for våre prosjekter.

Denne prosessen er spesielt utviklet for at du som kunde skal få et trygt og forutsigbart samarbeid med oss.

Prosessen er fleksibel, og kan skaleres opp og ned for å passe dine behov og rammer.

5 av våre ansatte i et arbeidsmøte. Én person presenterer foran en skjerm som viser et flytkart.
Magnus, i midten, og våre andre erfarne designer utformer brukervennlige og unike opplevelser som forener dine mål med brukernes behov.