Våre tjenesterHvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan bistå deg i alle trinn ved prosessen med å skape eller videreutvikle en digital løsning.

Vi designer, utvikler og tar vare på nettsteder, nettbutikker, webapplikasjoner og mobilapper. I tillegg tar vi oss av markedsføring, analyse og konverteringsoptimalisering.

Ofte er vi med hele veien, fra strategi, planlegging og innsiktsarbeid, via design, brukertesting og utvikling, til lansering, forvaltning og optimalisering, men vi kan også hjelpe deg i mindre deler av dette.

Design og brukeropplevelse

Et godt design forstår og oppfyller behovene til både menneskene som skal bruke løsningen, og forretningssidens målsettinger.

Vi kan bistå hele veien, fra å kartlegge dagens situasjon, behov og smertepunkter gjennom innsiktsarbeid, til interaksjonsdesign, prototyping, brukervennlighetstesting og visuelt design.

Utvikling og integrasjoner

Kode og design går hånd i hånd, og er en viktig del av brukeropplevelsen – fra å gjøre designet interaktivt, til ytelse og feilhåndtering. I tillegg må koden være robust og fremtidsrettet.

Vi har lang erfaring med de fleste aspekter av utvikling og integrasjoner, og kan løse det meste.

Analyse og målinger

Det er mange aspekter av en digital tjeneste som skal fungere. Vet du hvor brukerne faller av på veien til målet? Vet du hvilke digitale markedsføringstiltak som treffer best? Vet du hva brukerne egentlig ser etter?

Vi bruker analyse og målinger til å forstå situasjonen slik den er nå – hva som fungerer og ikke.

Kunnskapen kan deretter brukes til å gjøre målrettede utbedringer, og måle igjen.

Denne tilnærmingen er et av det mest effektive verktøyet man har for å lykkes.

Digital markedsføring og søkemotoroptimalisering (SEO)

Ett nettsted har liten verdi hvis det ikke blir funnet.

Vi hjelper deg med annonsering på digitale flater, slik som Facebook og Google, og med å sikre at forholdene på nettstedet ligger til rette for god rangering i søkemotorer.

Også ved annonsering er analyse sentralt, både for posisjonering i forhold til dine konkurrenter, og for å sikre at annonseringen er treffende.