Kundebehandler med kunde hos Gausdal landhandleri
Foto: Gausdal Landhandleri

Kundecase

Gausdal Landhandleri

Vi jobber tett med Gausdal Landhandleri, og lager løsninger både mot privat- og proffmarkedet, og internt. Vi har levert alt fra nettsider med e-handelsløsning til interne applikasjoner og integrasjoner.

Vi har hatt gleden av å jobbe sammen siden 2008. Samarbeidet er et godt eksempel på hvor verdifullt det er å jobbe sammen over tid, og kunne analysere, optimalisere og videreutvikle konsepter.

Nedenfor kan du se et utvalg av hva vi har gjort for Gausdal Landhandleri.

Vi kan hjelpe din bedrift også!

La oss ta en uforpliktende prat, og se om vi er «en match». :)

Ja, la oss ta en prat!
Portrett av Unn-Elisabeth Tofthagen
Utover å levere på prosjektene er Selvklart en verdifull samarbeidspartner som gir oss innsikt i ny teknologi og som utfordrer oss på muligheter for digitalisering i en tid hvor endringer skjer fort.
Unn-Elisabeth Tofthagen
Salgs- og markedssjef
-
Gausdal Landhandleri

Nettsider med e-handelsløsning

Vi har designet og utviklet en skreddersydd nettbutikk / e-handelsløsning med en rekke integrasjoner, og fleksible betalingsløsninger.

Nettsidene har innlogging både for privat og proffbrukere, og får stadig flere smarte funksjoner, slik som selvbetjening for proffbrukere.

Bak designet ligget ligger en grundig designprosess der vi har kartlagt både forretningssiden og brukernes behov, og blant annet gjennomført toppoppgave-analyse med Task Analytics.

Toppoppgave-analyse er en svært nyttig tilnærming for å få innblikk i hva dine brukere faktisk trenger, og er et glimrende utgangspunkt enten man skal etablere et nytt nettsted, eller man skal jobbe med å få bedre resultater fra nettstedet man har.

Ytelsesmålinger fra Lighthouse.
Gaus oppnår 98 av 100. 
XL bygg: 85.
Bauhaus. 83.
Monter: 83.
Byggmax: 79.
Maxbo: 71
Byggern: 55.

Målt 19. mai 2023 med Lighthouse 10.0.1.  Scoren går fra 0-100, hvor høyere er bedre.

Digital posisjonering og ytelse

Vi er stolte av å ha gjort gaus.no til de raskeste nettsidene i byggevarebransjen. Dette er svært viktig for brukeropplevelsen – de besøkende er utålmodige, og konkurrenten er bare et klikk unna. Hastighet er også en avgjørende faktor for å rangere godt i søkemotorene.

Skjermbilde av gaus.no der kunstig intelligens brukes til å vise relevante produkter

Smarte forslag med kunstig intelligens (AI)

Gjennom bruk av kunstig intelligens får de besøkende forslag til relaterte og lignende varer, helt uten at Gausdal trenger å bruke tid på å administrere det.

Til dette bruker vi Google Recommendations AI, som trenes daglig på bruksmønstre på nettstedet for å gi bedre resultater.

Google Recommendations AI er en tjeneste fra Google som benytter maskinlæring for å tilby personlige anbefalinger. Gjennom å tyde mønstre i forbrukeratferd og preferanser, gir det mer relevante og skreddersydde opplevelser til brukerne. Det er et viktig verktøy for digitale plattformer som søker å øke engasjement og forbedre brukeropplevelsen

Illustrerende situasjonsbilde ovenfr og ned på skrivebord som viser laptop med systemet på fremme skjermen.

Product information Management (PIM) med Sanity

Med basis i Sanity CMS lager vi en løsning for vareadministrasjon slik at Gausdal Landhandleri kan administrere produkter til nettbutikken sin. Her kan de tilpasse produkttekster, sette sammen produktvarianter, fraktalternativer og mye mer. Løsningen er integrert med andre systemer som gir et datagrunnlag å jobbe ut ifra, slik som et MDM-system fra EG Building Supply, og NOBB (byggenæringens største varedatabase).

Dataene herifra skal også brukes til en selvbetjeningsløsning vi har designet, og kan i fremtiden være basis for infoskjermer og annet.

Vi er stolte av å ha kvalitetsstempelet som offisiell Sanity Agency Partner.

Hva kan Sanity gjøre for deg?

Selvklart er offisiell Sanity Agency Partner
Skjermbilde av nettbutikk bygget på Shopify, desktop.
Skjermbilde av nettbutikk bygget på Shopify, mobil.

Nettbutikk med Shopify

For at de ansatte hos Gausdal Landhandleri skal kunne bestille seg arbeidsklær og diverse profilartikler, har vi laget en nettbutikk bygget på plattformen Shopify. For små til middels store nettbutikker en veldig god, robust og lett-administrert løsning.

Skjermbilde av varmekart for Gaus.no

Varmekart kan vise bruksmønstre på skjerm. Varmekartet ovenfor er fiktivt for å ikke avsløre sensitive data.

Analyse og optimalisering

For at løsningene skal fortsette å stå sterkt i et konkurransepreget marked jobber vi kontinuerlig med å analysere brukernes behov og utfordringer, trafikk og bruksmønstre, samt jobber med konverteringsoptimalisering, På denne måten får brukerne den beste opplevelsen, og bedriften de beste resultatene.

For Gausdal Landhandleri bruker vi blant annet Task Analytics, HotJar, Google Analytics og SemRush.

De ulike integrasjonene visualisert som et kart for kollektivtrafikk.

Integrasjon mot Microsoft Dynamics AX og andre

Vi har laget en rekke integrasjoner for at nettstedet effektivt skal kunne bruke data som “bor” andre steder. Noen eksempler:

  • Integrasjon mot Microsoft Dynamics AX for å hente kundespesifikke priser, se fakturaer og tidligere ordrer
  • Integrasjon mot Microsoft AD for å hente ut liste over de ansatte
  • Integrasjon mot Solve fra EG Norge (EG Building Supply) for å hente varedata, og NOBB (byggenæringens største varedatabase for vareinformasjon)
  • Integrasjon mot Bring og Postnord for å beregne frakt
  • Integrasjon mot Transfleet for å spore levering
  • Integrasjon mot Vipps og Ressursbank for å tilby fleksible og brukervennlige betalingsløsninger

Vi kan hjelpe din bedrift også!

La oss ta en uforpliktende prat, og se om vi er «en match». :)

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.