Mann jobber med vinduer i produksjonslokalene til Natre Vinduer
Foto: Natre Vinduer

Kundecase

Nettsider for Natre Vinduer

Vi er stolte over at Natre Vinduer har valgt oss som leverandør, og ser frem til et langt og godt samarbeid.

Natre er det mest solgte vindusmerket i norske byggevarehus. Og det er nettopp i byggevarehusene de kjøpes. Nettstedet til Natre skal være en intuitiv og informativ kilde til kunnskap om produktene deres.

Nedenfor kan du se et utvalg av hva vi har gjort for Natre Vinduer.

PS! Natre har også skrevet en egen artikkel om samarbeidet med oss.

Vi kan hjelpe din bedrift også!

La oss ta en uforpliktende prat, og se om vi er «en match». :)

Ja, la oss ta en prat!
Portrett av Ole Kristian Nyhus i Natre Vinduer
Da vi skulle finne en ny partner for digital utvikling, var vi på jakt etter noen som kunne levere en tett samarbeidsform. Som tilbyr en dynamisk prosess og som er proaktive. Dette har vi funnet hos Selvklart. De utfordrer oss slik at vi kan være trygge på at vi hele tiden utvikler oss. Denne måten å samarbeide på er tidsbesparende og vi slipper å ha all spisskompetansen på huset.
Ole Kristian Nyhus
Markedssjef
-
Natre Vinduer AS
Skjermbilde av Natre sin nettside, på desktop
Skjermbilde av Natre sin nettside, på mobil

Nettsider med produktinformasjon i kjernen

Vi har designet og utviklet skreddersydde nettsider, og jobber kontinuerlig med å analysere og optimalisere nettsidene videre.

Nettsidene er bygget på den fleksible og robuste platform Sanity som lar Natre tilpasse og berike nettsidene på egenhånd, samtidig som det ligger til rette for fremtidig videreutvikling og mer funksjonalitet.

Bak designet ligget ligger en grundig designprosess, der vi har kartlagt både forretningssiden og brukernes behov.

Service blueprint

Service blueprint for én av brukergruppene.

Innsikt og forståelse

Når vi skaper digitale løsninger, er innsikt og forståelse grunnmuren til alt vi lager. Siden ingen bedrifter er like, tilpasser vi prosessen fra oppdrag til oppdrag.

For Natre gjorde vi blant annet intervjuer med en rekke nøkkelroller internt, for å forstå forretningssiden.

Vi gjennomførte en konkurrentanalyse for å forstå det digitale markedet i bransjen, og kunne tidlig se at Natre sin sterke posisjon i markedet ikke ble gjenspeilet digitalt.

For å forstå hvordan de besøkende brukte de eksisterende nettsidene, hva de fikk løst og ikke, analyserte vi nettstedet gjennom blant annet toppoppgave-undersøkelse. Resultatene ble også målt opp mot konkurrentene oppnåelse for å gi en dypere forståelse av konkurransesituasjonen. Analysen ga oss i tillegg oversikt over de ulike brukergruppene som søker til Natre.

Vi tegnet også opp en såkalt service blueprint. Dette er et visuelt verktøy som gir oss en detaljert oversikt over hele prosessen fra A til Å. Den viser alle berøringspunkter, interaksjoner og det viktige arbeidet som foregår bak kulissene. Denne er et svært nyttig verktøy for oss når vi skal forstå og forbedre kundeopplevelsen.

Digital strategi

Uten en digital strategi kan man jobbe i blinde.

Med utgangspunkt i resultatene fra innsiktsarbeidet, utarbeidet vi, sammen med Natre, en digital strategi med tydelige mål for de nye nettsidene, og hvordan de skal nås.

Dette gjør at man kan jobbe målrettet mot de ønskede effektene, og man har et grunnlag man kan gjøre prioriteringer ut ifra.

Skjermbilde av Sanity Studio for Natre

Innholdsstyring med Sanity CMS

Sanity er rangert som det beste CMSet i verden. Systemet er svært fleksibelt, og er det vi leverer oftest.

For Natre har vi bygget opp en solid struktur, og en rekke byggeklosser, som til sammen gjør at Natre selv trygt kan forvalte og berike store deler av nettsidene sine.

Fordi det er et såkalt headless CMS, kan det koble til hvilken som helst front-end teknologi. Det gir full kontroll over innholdet og lar oss skreddersy brukeropplevelsen. I tillegg, fordi det er API-drevet, kan vi hente og gjenbruke innholdet på tvers av flere plattformer og kanaler.

Med Sanity CMS og den tekniske riggen vår har Natre sine nettsider et solid fundament, og mulighetene fremover nesten ubegrensede.

Vi er stolte av å ha kvalitetsstempelet som offisiell Sanity Agency Partner.

Hva kan Sanity gjøre for deg?

Selvklart er offisiell Sanity Agency Partner

Teknisk rigg

For Natre har vi valgt en teknisk rigg som gir en fleksibel og skalerbar løsning for å bygge moderne, høytytende nettsider og applikasjoner.

Her er noen av bestanddelene som utgjør nettstedet:

React

Et populært javascript bibliotek til å bygge brukergrensesnitt. Biblioteket har løsninger som bidrar til å opprettholde en kodebase som forståelig og vedlikeholdbar over tid. React tilbyr også høy ytelse.

Next.JS

Et rammeverk som blant annet gjør at vi kan presentere sider til brukeren der den tunge tekniske bearbeidingen av koden allerede er gjort i forkant.

Vercel

Vercel er en skyplattform som gjør det mulig å servere nettstedet til besøkende. Plattformen sørger for god sikkerhet, gjør det mulig å raskt rulle ut nye versjon av nettstedet, og enkelt å skalere opp for å imøtekomme store besøksmengder.

Vi kan hjelpe din bedrift også!

La oss ta en uforpliktende prat, og se om vi er «en match». :)

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.