Kundecase: Syljuåsen AS

En moderne og samfunnsbevisst entrepenør på nett

Vi har hatt gleden av å lage nye nettsider for Syljuåsen, entrepenøren som bidrar med drømmen om et nye hjem og næringsbygg i Mjøsregionen.

Syljuåsen er en ledende entreprenørvirksomhet i Norge med en solid tilstedeværelse innen bygg- og anleggsbransjen. Selskapet har over 200 ansatte, og over 70 års erfaring og er kjent for å levere høykvalitets prosjekter som spenner fra bolig- og næringsbygg til infrastruktur og offentlige bygg.

Nettsidene skal være en omfattende ressurs for både nåværende og potensielle kunder, samarbeidspartnere og arbeidstakere, og skal tydelig formidle Syljuåsens brede kompetanse, prosjektportefølje og verdigrunnlag.

-

Bakgrunn

Når Syljuåsen kom til oss, ønsket de å modernisere sitt digitale uttrykk. Deres gamle nettside var utdatert, hadde en uklar struktur og manglet funksjonalitet for effektiv presentasjon av prosjekter, samfunnsansvar og verdier. De ønsket også å tiltrekke seg nye arbeidstakere.

Prosess

Vi gjennomførte en grundig designprosess som inkluderte research for å forstå bransjen og konkurransesituasjonen. Basert på denne innsikten utviklet vi en skreddersydd nettside som kombinerer et moderne design med en intuitiv struktur.

Resultat

Den nye nettsiden for Syljuåsen har fått et moderne og profesjonelt uttrykk som tydelig fremhever deres kjerneverdier og prosjekter. Nettsiden er rask og optimalisert for både besøkende og søkemotorer, noe som har forbedret brukeropplevelsen og synligheten på nett. Publisering av utlyste stillinger er nå enkelt og effektivt, noe som bidrar til å tiltrekke nye talentfulle medarbeidere.

Nettsiden oppdaterer de enkelt selv med publiseringsløsningen Sanity, som gir Syljuåsen full fleksibilitet til fremtidig tilpasning og vekst.

Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Syljuåsen. Våre felles verdier og målsettinger legger et solid grunnlag for et langsiktig partnerskap.

Vi kan hjelpe din bedrift også!

La oss ta en uforpliktende prat, og se om vi er «en match». :)

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.