Gruppebilde av 3 av våre ansatte som sitter sammen ved et bord med laptoper foran seg.
Vår daglig leder Eirik (t.h) sammen med 2 av våre designere, Ann Margit (t.v.) og Magnus (midten).

Vi er ditt lokale fullservice digitalbyrå på Gjøvik i Innlandet

Her har vi gleden av å jobbe side om side med våre kunder, og skape digitale opplevelser som gjør en forskjell.

Nettsider

Nettbutikker

Webapplikasjoner

Digital markedsføring

Analyse og optimalisering

Vårt fokus er på kvalitet og skreddersøm, fordi vi vet at det beste resultatet kommer fra oppmerksomhet på detaljer og forståelse for våre kunders unike behov og mål.

Vi er her for å hjelpe deg med å realisere din bedrifts digitale potensiale, og er spesielt opptatt av det skal være en trygg og forutsigbar prosess for deg som kunde.

Hos oss får du et hyggelig og personlig samarbeid, med god lokal forståelse og faglig dyktige mennesker. Vi pleier å si at vi er små nok til at vi kan tilby en god og personlig relasjon, og store nok til å kunne løse det meste.

Vi kan hjelpe din bedrift også!

La oss ta en uforpliktende prat, og se om vi er «en match». :)

Ja, la oss ta en prat!
Portrett av Unn-Elisabeth Tofthagen
Utover å levere på prosjektene er Selvklart en verdifull samarbeidspartner som gir oss innsikt i ny teknologi og som utfordrer oss på muligheter for digitalisering i en tid hvor endringer skjer fort.
Unn-Elisabeth Tofthagen
Salgs- og markedssjef i Gausdal landhandleri

Noen av våre lokale kunder:

Collage av to bilder.
Til venstre: To barn som sitter ved et skrivebord og bygger LEGO. Bordet er fylt av klosser, plansje med oversikt over klossene, og et nettbrett med byggeinstruksjoner.
Til høyre: Nærbilde av en karusell, som minner om en vindmølle, bygget med LEGO. I bakgrunnen ser man to elever som observerer karusellen.

Foto: Frode Slettum

Vi bidrar lokalt

I tråd med vårt ønske om å engasjere oss i arbeidet med å gi barn og unge en større forståelse for teknologi, bidrar vi med støtte til gode tiltak og arrangementer i nærmiljøet.

Se hvordan vi bidrar

Vi samarbeider med NTNU

Selvklart er med i studieprogramrådet, og foreleser, hos NTNU. Vi bidrar derfor både til kvaliteten og opplæringen innen teknologi og design.

Vi tar også i mot studenter til både praksisplasser og sommerjobber, slik at de kan forberede seg ytterligere på arbeidslivet, og opparbeide referanser.

Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

Kort fortalt, har vi en rekke flinke designere og utviklere som kan lage det meste, og har laget det meste.

Vi designer, utvikler og tar vare på nettsteder, nettbutikker, webapplikasjoner og mobilapper. I tillegg tar vi oss av markedsføring, analyse og konverteringsoptimalisering, og alt annet som skal til for at du lykkes.

Vi mener at vi er spesielt gode på skreddersøm, og det finne gode målrettede og målbare tiltak som gjør at du får mer ut av investeringen din. Enten det er en intern applikasjon for å effektivisere bedriften din, et nettsted eller en nettbutikk.

Ofte er vi med hele veien, fra strategi, planlegging og innsiktsarbeid, via design, brukertesting og utvikling, til lansering, forvaltning og optimalisering, men vi kan også hjelpe deg i mindre deler av dette.

Premium nettsider

Bedriftens ansikt utad

Vi guider deg trygt gjennom en prosess som fanger din bedrifts unike potensiale på nett, og sørger for at du får de beste resultatene.

Systemer og applikasjoner

Effektivisere bedriften

Vi utvikler skreddersydde løsninger, enten det er for effektivisering, kvalitetssikring eller noe helt annet.

Forvaltning

Varige resultater

Investeringen din skal forvaltes. Det gjør vi gjennom strategisk rådgivning, markedsføring, analyse, optimalisering og videreutvikling.

Vi kan hjelpe din bedrift også!

La oss ta en uforpliktende prat, og se om vi er «en match». :)

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.